Hooiberg sauna

Hooiberg sauna

Uw eigen Hooiberg sauna in uw eigen tuin, is een belevenis voor een ieder.
Genieten van de rust en warmte in uw eigen sfeervolle Hooiberg sauna, wie wil dat niet. De luxe van een heerlijke warme sauna in uw eigen tuin in uw eigen sfeervolle hooiberg.

Voordat u de Hooiberg sauna betreed, komt u in een voorportaal welke de zelfde sfeer heeft als de sauna en is voorzien van verlichting. Een extra zitbankje is als optie te plaatsen in het voorportaal.
Het interieur van de sauna is voorzien van degelijke Abachi saunabanken en Abachi vloerrooster en volledig geïsoleerde vloer. De toegang van de sauna is voorzien van een 8 mm veiligheid glasdeur.
De sauna is standaard zeer luxe uitgevoerd en voorzien van o.a.
Saunakachel 8Kw incl. lavastenen, rugleuningen, sauna banken met afgeronde voorzijden (A-klasse Abachi), verlichting sauna, verlichting voorportaal, inlooprooster in sauna en voorportaal (A-klasse Abachi), tussenbank en onderbank afdichting (uitneembaar).
De sauna bestaat uit dubbelwandige, geïsoleerde en met warmtefolie gefabriceerde wanden en dak. En is voorzien van een geïsoleerde vloer. (Nederlands fabricaat)
De hooiberg:
De hooiberg is gemaakt van 1e klas Douglas hout en is op ambachtelijke wijze gefabriceerd.
De afmeting van de hooiberg is L x B 230×230 cm
Paalhoogte is 300 cm.
Leveren en plaatsen:
Van Douglas Timmerwerken en Liberty Wellness Saunabouw zorgen voor een perfecte levering en plaatsing van uw Hooiberg sauna.
Prijs vanaf € 9950,-